CANA LOVE YOU MORE THAN WIFI

 0 saves    164 views
CANA LOVE YOU MORE THAN WIFI

CANA LOVE YOU MORE THAN WIFI

Cana inscriptionata cu mesajul Love you more than wifi. Reprezinta cadoul perfect pentru persoana iubita!

You may also enjoy throwing your hard earned cash away on...

Rama Foto Love Heart

Odata cu trecerea anilor, cele mai frumoase lucruri care raman sunt amintirile si peripetiile cu persoanele dragi tie. Indiferent ca esti la birou sau acasa, rama foto love heart este locul ideal unde iti vei putea tine aproape pe cei dragi...

LEI 39,00

 0 saves    162 views

PREZERVATIV XXXL

Iata un cadou amuzant pentru prietenii tai care se lauda ca sunt supradotati. Daca ai amici care stiu de glume si le au cu simtul umorului, acesta este cadoul perfect.Atentie! Acest prezervativ este de jucarie! Nu te protejeaza impotriva un...

LEI29.00

 0 saves    109 views

CANA SMILING FACE

Cana realizata din ceramica cu design Smiley Face. Este un reminder pentru a zambi mai mult, un cadou ideal pentru cei dragi! Cana este livrata cu coasterul din bambus.

LEI 59,00

 0 saves    199 views

SET 2 BRATARI CUPLU ANCIEN...

EXCELENT - Set bratari pentru cuplu cu un design special. Sunt realizate din material textil si placuta de lemn, iar dimensiunea este reglabila.Un cadou potrivit pentru cupluri! - Livrare RAPIDĂ în toată țara !

LEI 80,00

 0 saves    181 views

Samanta Dragostei

Magia absoluta a tehnologiei moderne a facut sa apara aceast cadou excelent pe care poti sa il oferi personei iubite: Samanta dragostei.

LEI 28,00

 0 saves    191 views

DECORATIUNE METALICA HOME

Decoratiune pentru casa, aceasta placuta metalica cu design retro, inscriptionata cu textul: "Home where you can say anthing you want because no one is listening anyway"

LEI 39,00

 0 saves    157 views

RAMA FOTO TIP TABLOU LOVE ...

Rama foto cu un design unic, ce poate fi agatata pe perete ca si un tablou de familie. Rama este realizata din lemn, iar pozele pot fi prinse cu ajutorul clestisorilor. Rama este prevazuta cu 2 carlige metalice pentru a putea fi agatata pe...

LEI 69,00

 0 saves    179 views

Carte origami LOVE

Origami este arta plierii hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta si o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Cu o foaie de hartie putem crea o lume intreaga.

LEI129.00

 0 saves    97 views

CANA LOVE YOU MORE THAN WIFI

Cana inscriptionata cu mesajul Love you more than wifi. Reprezinta cadoul perfect pentru persoana iubita!

LEI 50,00

 0 saves    165 views